Kom vissen in de avonturenvijvers vol steur, karper, meerval en meer

Op een van de ‘catch & release’ avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers. De vijvers zijn niet te groot, waardoor je een grote kans maakt op een mooie vangst! Dat maakt deze vijvers ook ideaal voor groepjes, volwassenen of kinderen die net kennis maken met het steurvissen, het meervalvissen en karpervissen. De avonturenvijver is een geweldige vijver voor degenen die plezier beleven bij het vangen van veel en bijzondere vissen! Elke gevangen vis moet je voorzichtig behandelen, op een natte onthaakmat onthaken en daarna direct terugzetten.
Locatie Lelystad heeft zes avonturenvijvers. Zwolle heeft over 3 avonturenvijvers.

Ben je een ervaren visser en wil je liever het ‘grotere werk’? Kies dan voor de Big Game vijver in Lelystad.

Weerhaakloze haken

Er mag alleen met een origineel weerhaakloze haak gevist worden. De weerhaak platknijpen is niet toegestaan. Weerhaakloze haken zijn ook verkrijgbaar in de shop.

Vissen vasthouden

Til een vis nooit hoger dan kniehoogte (niet staan), om vallen van de vis te voorkomen. Ondersteun de vis altijd met twee handen (bij de voorvinnen en de staart).

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: betaalwater voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de avonturenvijvers

Ontdek meer bij Toms Creek