Visvijvers

Er is voor ieder wat wils: vijvers voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken besteld worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Avonturenvijvers

Lelystad

Op een van de zes ‘catch & release’ avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers.

Meer informatie

Big game

Lelystad

Dé grootste vijver van Toms Creek met spectaculair grote vissen! Deze vijver zit vol met grote Beluga, Transmontanus, Russische en Siberische steuren en Europese meervallen van minimaal 1 tot ruim 1,80 meter en 120 pond.

Meer informatie

Carp Creek

Lelystad

De naam zegt het al: een vijver voor het karpervissen. De vijver is perfect ontworpen en afgestemd op de karpervisser. Met een groot eiland in het midden en onderwater een ondiep talud om naar toe te vissen.

Meer informatie

Catfish Creek

Lelystad

De enige meervalvijver van heel Nederland! Het perfecte water om kans te maken op een prachtige meerval! Deze sterke roofvissen zijn er in verschillende soorten en maten. Hier kun je meervalvissen op de Europese meerval (Silurus glanis) in de wildkleur en de albino variant.

Meer informatie

Forelvijvers

Lelystad Zwolle

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.

Meer informatie

Karpervijver

Lelystad

Op de karpervijver bij Toms Creek – West kun jij het avontuur beleven van het vangen van veel karpers. In deze carpfishery – naar Engels voorbeeld – zitten meer dan 1000 karpers. De gemiddelde maat van de vissen is tussen de 1-5 kg, met ook enkele uitschieters.

Meer informatie

Monster Creek

Lelystad

Dit is dé vijver voor de ervaren visser die nieuwe records willen bereiken! De vijver is gevuld met de grootste vissen van Toms Creek – tot zo’n ruim 140 pond. Denk aan steuren (Beluga en Transmontanus) en Europese meervallen van boven de 2 meter!

Meer informatie

Afrikaanse meervalvijver

Lelystad

In de zomerperiode wordt de bestaande forelvijver 4 gewijzigd naar een Afrikaanse meervalvijver. In de ‘put & take’ vijver wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver).

Meer informatie

Kwie Kwie Zwamps

Lelystad

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps. Exclusief bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie.

Meer informatie

Ontdek meer bij Toms Creek