Visvijvers

Vissen in het grootste vispark van Nederland

Bij Toms Creek voor ieder wat wils: visvijvers voor forelvissen, karper en of meerval en steurvissen. Elke vissoort biedt een andere uitdaging en beleving, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Zelfs als je geen ervaring hebt of niet over het benodigde vismateriaal beschikt, is dat geen probleem. Het team staat klaar om instructies te geven en je kunt een viscoach inhuren om je te begeleiden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vismateriaal te kopen of te huren, zodat je goed voorbereid aan je visavontuur kunt beginnen.

Koop vooraf een online ticket, waardoor je verzekerd bent van je plek. Tijdens het vissen is er ook de optie om eten en drinken te bestellen via de QR-code bij je visplek. Op ons terras kun je tevens heerlijk genieten van een hapje en een drankje, om even bij te komen van je visavonturen.

Avonturenvijvers

Lelystad Zwolle

Op een van de zes ‘catch & release’ avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers.

Big Game vijver

Lelystad

Dé grootste vijver van Toms Creek met spectaculair grote vissen! Deze vijver zit vol met grote Beluga, Transmontanus, Russische en Siberische steuren en Europese meervallen van minimaal 1 tot ruim 1,80 meter en 120 pond.

Carp Creek

Lelystad

De grootste karpervijver van Toms Creek. De Carp Creek is gevuld met vele honderden prachtige karpers met een gemiddelde maat van 6-20 pond. Met uitschieters tot ruim 30 pond.

Catfish Creek

Lelystad

De enige meervalvijver van heel Nederland! Het perfecte water om kans te maken op een prachtige meerval! Deze sterke roofvissen zijn er in verschillende soorten en maten. Hier kun je meervalvissen op de Europese meerval (Silurus glanis) in de wildkleur en de albino variant.

Forelvijvers

Lelystad Zwolle

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.

Karpervijver

Lelystad

Op de karpervijver bij Toms Creek – West kun jij het avontuur beleven van het vangen van veel karpers. In deze carpfishery – naar Engels voorbeeld – zitten meer dan 1000 karpers. De gemiddelde maat van de vissen is tussen de 2-10 pond, met ook enkele uitschieters.

Monster Creek

Lelystad

Dit is dé vijver voor de ervaren visser die nieuwe records willen bereiken! De vijver is gevuld met de grootste vissen van Toms Creek – tot zo’n ruim 140 pond. Denk aan steuren (Beluga en Transmontanus) en Europese meervallen van boven de 2 meter!

Kwie Kwie Zwamps

Lelystad

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps. Exclusief bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie.

Lobster ponds

Lelystad

NIEUW! Kom vissen in onze Lobster pond op rivierkreeft. Uniek in Nederland en alleen bij Toms Creek kun je je eigen kreeftjes vangen voor je maaltijd.
In 4 uur tijd mag je zoveel mogelijk kreeften vangen en meenemen voor consumptie.

Ontdek de visvijvers van Toms Creek

Totaal 22 visvijvers met o.a. forelvijvers, steur- en karpervijver, Big Game en Monster Creek.

Agenda

Blog Toms Creek

Nieuwe watersportactiviteit

Wingen! De nieuwste watersport trend. Vanaf 1 april (2e Paasdag) kun je bij Toms Beach ook een nieuwe watersportactiviteit beoefenen: namelijk Wingen! Met behulp van een Sup board en een…

Lees verder…

Ontdek meer bij Toms Creek