Kom forelvissen in één van onze Forelvijvers

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Dit is afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet. Aan jou de uitdaging deze forellen te vangen! Alles wat door jou gevangen wordt is voor jou en mag je meenemen! Een (h)eerlijke beloning. De forellen kunnen schoongemaakt worden bij de schoonmaakplek. Ook kun je de vis laten schoonmaken en/of omruilen tegen vers gerookte (zalm)forel tegen een kleine vergoeding. Vismateriaal kun je huren, maar mag je ook zelf meenemen.

Het forelavontuur kan beginnen!
Kies uit één van deze forelvijvers met forel of zalmforel.

LelystadZwolle
Forelvijver 1 wordt een mix van forel en zalmforel uitgezet.Forelvijver 1 wordt een mix van forel en zalmforel uitgezet.
Forelvijver 2 en 4 wordt forel uitgezet.Forelvijver 2 wordt uitsluitend zalmforel uitgezet.
Forelvijver 3 wordt uitsluitend zalmforel uitgezet.Forelvijver 3 wordt forel uitgezet.

Zie tarieven voor de uitzet van (zalm)forel vissen per vijver. De vijvers zijn geschikt voor groepen en kunnen afgehuurd worden.

Acties

Gedurende het jaar vinden er leuke acties plaats. Er worden dan bijzondere vissen uitgezet, zoals de Mega zalmforel, Goudforel of de Beekridder.

Vissoorten in de forelvijvers

Ontdek meer bij Toms Creek