Kies locatie

Toms Creek

Toms Creek is het grootste vispark van Nederland, met in totaal 22 visvijvers verspreid over twee prachtige locaties in Lelystad en Zwolle. Hier kunnen vissers zich volledig uitleven op diverse vissoorten,
Bij Toms Creek kun je zelfs vanaf je visplek eten en drinken bestellen, met gratis bezorging. Daarnaast is er een shop met alle benodigde hengels, vismaterialen en aas. Mocht je bepaalde uitrusting nodig hebben, dan kun je hengels, matten/netten, shelters en privé vuurkorven huren. Voor extra begeleiding en handige tips kun je ook een privé viscoach inschakelen.

Toms Creek visvijvers

Avonturenvijvers

Lelystad Zwolle

Op een van de zes ‘catch & release’ avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers.

Big Game vijver

Lelystad

Dé grootste vijver van Toms Creek met spectaculair grote vissen! Deze vijver zit vol met grote Beluga, Transmontanus, Russische en Siberische steuren en Europese meervallen van minimaal 1 tot ruim 1,80 meter en 120 pond.

Carp Creek

Lelystad

De grootste karpervijver van Toms Creek. De Carp Creek is gevuld met vele honderden prachtige karpers met een gemiddelde maat van 6-20 pond. Met uitschieters tot ruim 30 pond.

Catfish Creek

Lelystad

De enige meervalvijver van heel Nederland! Het perfecte water om kans te maken op een prachtige meerval! Deze sterke roofvissen zijn er in verschillende soorten en maten. Hier kun je meervalvissen op de Europese meerval (Silurus glanis) in de wildkleur en de albino variant.

Forelvijvers

Lelystad Zwolle

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.

Karpervijver

Lelystad

Op de karpervijver bij Toms Creek – West kun jij het avontuur beleven van het vangen van veel karpers. In deze carpfishery – naar Engels voorbeeld – zitten meer dan 1000 karpers. De gemiddelde maat van de vissen is tussen de 2-10 pond, met ook enkele uitschieters.

Monster Creek

Lelystad

Dit is dé vijver voor de ervaren visser die nieuwe records willen bereiken! De vijver is gevuld met de grootste vissen van Toms Creek – tot zo’n ruim 140 pond. Denk aan steuren (Beluga en Transmontanus) en Europese meervallen van boven de 2 meter!

Kwie Kwie Zwamps

Lelystad

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps. Exclusief bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie.

Lobster ponds

Lelystad

NIEUW! Kom vissen in onze Lobster pond op rivierkreeft. Uniek in Nederland en alleen bij Toms Creek kun je je eigen kreeftjes vangen voor je maaltijd.
In 4 uur tijd mag je zoveel mogelijk kreeften vangen en meenemen voor consumptie.

Ontdek de visvijvers van Toms Creek

Totaal 22 visvijvers met o.a. forelvijvers, steur- en karpervijver, Big Game en Monster Creek.

Horeca Toms Creek

Agenda

Blog Toms Creek

Nieuwe watersportactiviteit

Wingen! De nieuwste watersport trend. Vanaf 1 april (2e Paasdag) kun je bij Toms Beach ook een nieuwe watersportactiviteit beoefenen: namelijk Wingen! Met behulp van een Sup board en een…

Lees verder…

Tarieven

De prijzen bij Toms Creek variëren op basis van een dagdeel of avond (2 uur). Er wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende vijvers. Je kunt al vanaf € 17,50 genieten van een dagdeel vissen.

Ontdek al onze belevenissen

Vissen

Kom vissen in één van onze 22 visvijvers met meer dan 25 vissoorten

Outdoor

Leuke uitjes voor groepen, bedrijfsuitjes etc. Bekijk ons uitgebreide aanbod

Beach

Suppen, surfen, kanoën. Je doet het bij Toms Creek in Lelystad.

Horeca

Ontbijt, lunch en diner, bekijk onze kaart. Of laat lekkers thuisbezorgen.