Verhuur

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of adrenaline, hier vind je de perfecte activiteit om jouw dag onvergetelijk te maken.
Kom langs en beleef een geweldige tijd op of aan het water of op het land!

Geniet van het prachtige water terwijl je kiest voor een ontspannen kanotocht, ga voor wat meer uitdaging met een SUP, of neem plaats op een gezellige waterfiets.
Liever het land verkennen? Maak dan een avontuurlijke toer met de snelle fatbike, of ervaar de vrijheid en snelheid van een e-chopper terwijl je langs mooie paden rijdt.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw avontuur te plannen.

Wat kan je allemaal huren bij Toms Creek?

E-chopper

€ 35,- v.a. 1 pers.
Lelystad

Maak een onvergetelijke rit met de E-chopper langs bossen, meren en natuurgebieden. Wij hebben diverse routes uitgestippeld van ongeveer 30 km.

Fatbike

€ 27,50 v.a. 1 pers.
Lelystad

Verken Lelystad per electrische Fatbike! Rijd op verhard en onverhard terrein en geniet van de trapondersteuning. Een leuke en duurzame manier om het landschap te verkennen.

Kano huren

€ 8,50 p.p. v.a. 2 pers
Lelystad Beach

Gezellig samen met je vrienden of familie op het water. Het Bovenwater is een ideale plas om de watersport te beoefenen.

Waterbiken

€ 12,50
Lelystad Beach

Ontdek de unieke beleving van fietsen op het water met de waterbike! Ervaar de sensatie van gemakkelijk over het water bewegen met minimale inspanning.

Wingen

€ 17,50
Lelystad Beach

Ontdek deze nieuwe trend! Met een speciale ‘wing’ en sup board kun je de kracht van de wind benutten en moeiteloos over het water glijden.

Ontdek al onze belevenissen

Vissen

Kom vissen in één van onze 22 visvijvers met meer dan 25 vissoorten

Outdoor

Leuke uitjes voor groepen, bedrijfsuitjes etc. Bekijk ons uitgebreide aanbod

Beach

Suppen, surfen, kanoën. Je doet het bij Toms Creek in Lelystad.

Horeca

Ontbijt, lunch en diner, bekijk onze kaart. Of laat lekkers thuisbezorgen.