Kom vissen in dé meervalvijver van Nederland

De Catfish Creek is de enige meervalvijver van heel Nederland! Het perfecte water voor het meervalvissen. Hier kun je meervalvissen op de Europese meerval (Silurus glanis) in de wildkleur en de albino variant. Ook is de kans groot dat je één van de unieke Amerikaanse meervallen (Ictalurus punctatus) haakt! De meerval is geen makkelijke vis om te vangen. Het is een zeer slimme vis. Aan jou de kunst om hem te verleiden met het juiste aassoort en presentatie. Naast het grote bestand aan meervallen zwemmen er ook een aantal steuren en karpers, zodat je ook als de meerval echt niet wil bijten kans hebt op een mooie vangst. Een aanbeet van een meerval blijft bijzonder. Het is een topsport om zo’n sterke meerval boven te halen! Overigens, handschoenen zijn bij het landen en onthaken geen overbodige luxe.

Weerhaakloze haken

Er mag alleen met een origineel weerhaakloze haak gevist worden. De weerhaak platknijpen is niet toegestaan. Weerhaakloze haken zijn ook verkrijgbaar in de shop.

Vissen vasthouden

Til een vis nooit hoger dan kniehoogte (niet staan), om vallen van de vis te voorkomen. Ondersteun de vis altijd met twee handen (bij de voorvinnen en de staart).

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: betaalwater voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Catfish Creek

Ontdek meer bij Toms Creek