Kom vissen in onze Kwie Kwie Zwamps

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps. Exclusief bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie. Er wordt een vast aantal Kwie Kwie’s per persoon uitgezet (4 p.p. uitzet). Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet. Alles wat door jou gevangen wordt, is voor jou en mag je meenemen voor consumptie.

Je mag je eigen hengel gebruiken. Eén hengel per persoon is toegestaan. Er is ook een bamboe hengel te huur voor €3,50 per dagdeel. Eigen aas mag meegenomen worden. In de shop is ook aas verkrijgbaar. Zoals wormen, meelwormen, wasmotten en ook pellets.

Bij elke zwamp staat een hutje met stoeltjes en bankjes, zodat je comfortabel kunt zitten in een schaduw plek tijdens de warme zomerdagen.

Eigen eten en (non-alcoholic) drinken meenemen is toegestaan aan de zwamp. Er is ook een uitgebreide menukaart. In de zomer verkopen wij ook Fernandes, Parbo bier, Surinaams kip en broodje Pom etc. Het eten en drinken is te bestellen in de Lodge, maar ook via de QR code bordjes rondom de zwamps.

Per vissessie van 4 uur zijn er 110 visplekken te boeken. Alleen in de zomerperiode te boeken!

De zwamps zijn onderverdeeld over:
“zwamp 1” met 20 visstekken
“zwamp 2” met 10 visstekken
“zwamp 3” met 15 visstekken
“zwamp 4” met 15 visstekken
“zwamp 5” met 35 visstekken
“zwamp 6” met 10 visstekken

De medewerkers van Toms Creek verdelen de vissers over deze 6 zwamps. Groepjes worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.

Niet vissers hebben vrije toegang en hoeven geen ticket te kopen.

Startdatum 2022: volgt nog

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: vijvers voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Kwie Kwie Zwamp

Ontdek meer bij Toms Creek