Kom vissen in onze Kwie Kwie Zwamps

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie. Er wordt een vast aantal Kwie Kwie’s per persoon uitgezet. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet. Alles wat door jou gevangen wordt is voor jou en mag je meenemen voor consumptie.

Visuitzet
4 Kwie Kwie’s p.p. / per vissessie van 4 uur.

Vismateriaal
Eén hengel per persoon is toegestaan. Je mag je eigen hengel en aas gebruiken. Er is ook een bamboe hengel te huur voor €3,50 per dagdeel.
Een schepnet is niet toegestaan. Het scheppen van de vis is verboden.
De kwie kwie wordt goed gevangen op wormen, meelwormen, wasmotten en pellets. In onze shop zijn deze aassoorten tevens verkrijgbaar.

Eten en drinken
Er is een uitgebreide menukaart voor het eten en drinken. In de zomer verkopen wij ook Fernandes en Surinaamse broodjes. Het eten en drinken is te bestellen in de Lodge, maar ook via de QR code bordjes bij de zwamps.
Eigen eten en (non-alcoholic) drinken meenemen is toegestaan aan de zwamp.

Zwamps
De zwamps zijn onderverdeeld over:
“zwamp 1” met 20 visstekken
“zwamp 2” met 10 visstekken
“zwamp 3” met 15 visstekken
“zwamp 4” met 15 visstekken
“zwamp 5” met 35 visstekken
“zwamp 6” met 10 visstekken
De medewerkers van Toms Creek verdelen de vissers over deze 6 zwamps. Groepjes worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.

Bij elke zwamp staat een hutje met stoeltjes en bankjes, zodat je comfortabel kunt zitten in een schaduwplek tijdens de warme zomerdagen.

Reserveren
Je kunt online een ticket reserveren. Toeschouwers hebben vrije toegang en hoeven geen ticket te kopen.

Startdatum: 10 juni 2023
Lees hier het reglement van het Kwie Kwie vissen:

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: betaalwater voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Kwie Kwie Zwamp

Ontdek meer bij Toms Creek