Kom vissen in de Big Game vijver – steur, meerval en karper in één!

De Big Game vijver is dé grootste vijver met spectaculair grote vissen! Deze vijver zit vol met grote steuren, zoals de Beluga, Transmontanus, Russische en Siberische steuren. Er zwemmen ook grote Europese meervallen van minimaal 1 tot ruim 1,80 meter en 120 pond. Daarnaast ook veel mooie grote spiegelkarpers, schubkarpers en graskarpers tot ruim 40 pond. Het zijn een flinke slag grotere vissen dan op de avonturenvijvers van Toms Creek. Deze visserij vraagt ook om ervaren sportvissers die de aanbeet, dril en landing goed aankunnen. Maar ook wat ‘vissersgeduld’ om een van deze schoonheden te haken! De minimumleeftijd is vanaf 16 jaar, of vanaf 12 jaar onder begeleiding van een ervaren sportvisser. Elke vis moet je voorzichtig behandelen, op een natte onthaakmat onthaken en daarna direct terugzetten.

Liever een kleinere visvijver of ben je minder ervaren? Kies dan voor de avonturenvijvers.

Lees hier het reglement van de Big Game vijver:

Weerhaakloze haken

Er mag alleen met een origineel weerhaakloze haak gevist worden. De weerhaak platknijpen is niet toegestaan. Weerhaakloze haken zijn ook verkrijgbaar in de shop.

Vissen vasthouden

Til een vis nooit hoger dan kniehoogte (niet staan), om vallen van de vis te voorkomen. Ondersteun de vis altijd met twee handen (bij de voorvinnen en de staart).

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: betaalwater voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de big game vijver

Ontdek meer bij Toms Creek