Afrikaanse meervalvijver

In de zomerperiode kun je vissen op de Afrikaanse meervalvijver. In de ‘put & take’ vijver wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. Met het warmere weer zijn deze tropische vissen erg actief.

De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet. Aan jou de uitdaging deze meervallen te vangen! Alles wat door jou gevangen wordt, is voor jou en mag je meenemen voor consumptie. Het is een smakelijke vis. Het wordt niet voor niets de zalm van Afrika genoemd. De meervallen kunnen schoongemaakt worden bij de schoonmaakplek.

Startdatum Lelystad: 1 juni 2023
Startdatum Zwolle:10 juni 2023

De Afrikaanse meervalvijver was voorheen forelvijver 4 in Lelystad
en voorheen de palingvijver in Zwolle

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: vijvers voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Afrikaanse meervalvijver

Ontdek meer bij Toms Creek