Over ons

Vanuit passie voor vissen en mensen begon eigenaar Tom Bremer in 2004 met een grote forelvijver in de achtertuin van zijn ouders. Hij droomde van een groot vispark waar mensen genieten en grote, bijzondere vissen konden vangen. In 2014 werd dit realiteit en werden de poorten van vispark Toms Creek Lelystad geopend.

Door de toenemende vraag naar het beleven van een toffe visdag heeft Tom in 2021 het park in Lelystad weten uit te breiden met nieuwe vijvers met grote vissen. Ook kwam er een kans voorbij elders in het land. In september 2021 zijn de bestaande forelvisvijvers H2O overgenomen en is daarmee Toms Creek Zwolle geopend.

Toms Creek wordt gerund door een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers en zorgdeelnemers onder leiding van Tom Bremer, zijn vrouw Jedidja en bedrijfsleider Wouter Butterman.

Tom en zijn team blijven niet stilzitten. Het verdiende geld wordt geïnvesteerd in het verder opbouwen en vernieuwen van beide locaties, qua parken, maar ook in het visbestand met grote vissen en nieuwe soorten.

Door de ‘Corona tijdperk’ hebben we gezocht naar een inventieve oplossing voor de horeca. Eten en drinken en zelfs visaas en een vuurkorf met hout is sindsdien vanaf de visstek te bestellen en wordt door ons naar de visstek gebracht. Daarnaast verhuren en verkopen wij hengels en benodigdheden, geven vistips en clinics etc.

Ook niet-vissers hebben het bedrijf opgemerkt. Qua locatie voor een hapje en een drankje, maar ook voor de niet-visactiviteiten, zoals de E-chopper verhuur en de Wild Games.

The best place for Fishing and Outdoor Adventures”, aldus Tom Bremer. Welkom bij Toms Creek!