Over ons

Het verhaal achter Toms Creek: Een passie voor vissen en mensen.
In 2004 begon eigenaar Tom Bremer met een grote forelvijver in de achtertuin van zijn ouders, gedreven door zijn passie voor vissen en mensen. Hij koesterde een droom van een uitgestrekt vispark waar mensen konden genieten en bijzondere, grote vissen konden vangen. Tien jaar later, in 2014, werd deze droom werkelijkheid en werden de poorten van vispark Toms Creek Lelystad geopend.

De vraag naar unieke viservaringen bleef groeien en in 2021 wist Tom het park in Lelystad uit te breiden met nieuwe vijvers vol met grote vissen. Ook diende zich elders in het land een kans aan. In september 2021 werden de bestaande forelvisvijvers H2O overgenomen, wat resulteerde in de opening van Toms Creek Zwolle.

Bij Toms Creek wordt het park gerund door een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers en zorgdeelnemers, onder leiding van Tom Bremer, zijn vrouw Jedidja en bedrijfsleider Wouter Butterman.

Tom en zijn team zijn altijd in beweging. Het verdiende geld wordt geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling en vernieuwing van beide locaties, zowel in de parken zelf als in het visbestand, met grote vissen en nieuwe soorten.

In het ‘Corona tijdperk’ zocht Toms Creek naar inventieve oplossingen voor de horeca. Sindsdien kunnen bezoekers vanaf hun visstek eten, drinken, visaas en zelfs een vuurkorf met hout bestellen, dat door het team naar hun plek wordt gebracht. Daarnaast verhuren en verkopen ze hengels en benodigdheden, geven ze vistips en organiseren ze clinics.

Niet-vissers hebben ook Toms Creek ontdekt, niet alleen als locatie voor een hapje en een drankje, maar ook voor andere activiteiten, zoals het huren van een E-chopper en de spannende Wild Games.

In 2023 heeft Toms Creek Surfschool Paradiso overgenomen en kunnen ze nu onder de naam Toms Beach & Surf ook diverse watersportactiviteiten aanbieden.

The best place for Fishing and Outdoor Adventures”, aldus Tom Bremer. Welkom bij Toms Creek!