Kom karpervissen op grote karpers

Toms Creek heeft twee 2 karpervijvers:

  • Karpervijver: karpers van 2 tot 10 pond. Lees verder
  • Carp Creek: grote karpers van 6 tot 20 pond. Lees verder op deze pagina.

Carp Creek

De Carp Creek is perfect ontworpen en afgestemd op de karpervisser. Met een groot eiland in het midden en onderwater een ondiep talud om naar toe te vissen. De Carp Creek is gevuld met vele honderden prachtige karpers met een gemiddelde maat van 6-20 pond. Met uitschieters tot ruim 30 pond! Er zwemmen verschillende soorten karpers; van spiegelkarper, tot schubkarper en graskarpers. Met allerlei variatie in beschubbing van lederkarpers, tot rijen- en volschubkarpers. Lange slanke schubkarpers, maar ook zeer hoog gebouwde edelschubs met allerlei achtergronden en rassen. Zo blijft elke vangst een verassing en een unieke vangst! Naast karpers zwemmen hier ook een aantal steuren en meervallen, zodat je ook als de karper niet wil bijten kans hebt op een mooie vangst. Elke vis moet je voorzichtig behandelen, op een natte onthaakmat onthaken en daarna direct terugzetten. Er kunnen allerlei verschillende technieken worden toegepast; van statisch karpervissen met optonics, karpervissen met de pen tot aan de methodfeeder of karpervissen met de vaste stok (maar dan wel extra zware uitvoering voor de grote karpers!).

Lees hier het reglement voor het karpervissen op de Carp Creek:

Weerhaakloze haken

Er mag alleen met een origineel weerhaakloze haak gevist worden. De weerhaak platknijpen is niet toegestaan. Weerhaakloze haken zijn ook verkrijgbaar in de shop.

Vissen vasthouden

Til een vis nooit hoger dan kniehoogte (niet staan), om vallen van de vis te voorkomen. Ondersteun de vis altijd met twee handen (bij de voorvinnen en de staart).

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: betaalwater voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Carp Creek

Ontdek meer bij Toms Creek