Toms Creek Zwolle

Toms Creek Zwolle is gelegen in Hattemerbroek (slechts 15 min. rijden vanaf hartje Zwolle). Vanaf de afrit van de A28 kom je direct in een rustig groen landschap. Daar is Toms Creek Zwolle gelegen. Omgeven door bosschages, schapen en weilanden.

Op deze locatie is Forellenvijver H2O in 2012 gestart met (zalm)forelvijvers. Per 13 september 2021 heeft Toms Creek het stokje overgenomen. Inmiddels is er al flink aan de weg getimmerd. De locatie is meer in Toms Creek ‘stijl’ gebracht. Denk aan houten bekleding en mooie Mediterraanse bomen. Ook zullen er in het voorjaar van 2022 nieuwe vijvers gegraven worden, zodat ook het avontuurlijk vissen (vissen op steur, karper en meerval) hier mogelijk wordt!

Deze locatie beschikt over:

  • 3 visvijvers met (zalm)forel
  • 7000 m2 viswater
  • 3,4 m diepe vijvers
  • Shop met vismateriaal
  • Horeca met terras

Voor groepen en bedrijven zijn er groeps- en horeca arrangementen te boeken.

Toms Creek Zwolle
4.4
Gebaseerd op 102 recensies
powered by Google
js_loader

Faciliteiten

In de Lodge is er een shop voor het kopen van je visticket, vismateriaal en diversen soorten aas. Ook het huren van een hengel, net en koelbox is mogelijk.
Er is een horeca met terras voor een lekker hapje en een drankje. Ook kun je vanaf je visstek de bestelling van het eten en drinken telefonisch doorgeven. De bestelling wordt dan naar je visstek gebracht. Bekijk hier alvast de menukaart.

In de Lodge is een invalidentoilet aanwezig. Er is een vissteiger speciaal voor rolstoelen op vijver 1 en 2. Het vispark ligt op een fietsroute. Fietsers en wandelaars zijn ook welkom!

Visvijvers Zwolle

Forelvijvers

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.
Meer informatie

Arrangementen Zwolle

Barbecue standaard

€ 21,95 v.a. 8 pers.
4 stuks vlees p.p., buffetsalades, gerookte forel, friet, diverse sauzen, brood met kruidenboter en tapenades. Bij deze bbq dien je zelf te grillen of boek een grillmaster.

Barbecue uitgebreid

€ 25,95 v.a. 8 pers.
5 stuks vlees p.p. uitgebreide buffetsalades, gerookte forel, friet, div. sauzen, brood met smeersels, koffie/thee. Bij deze bbq dien je zelf te grillen of boek een grillmaster.

Tom The Fisherman

€ 20,50 v.a. 8 pers.
Leer de basistrucs om een forel aan de haak te slaan. Inclusief begeleiding van een visexpert, leenhengel, aas en materiaal.
Meer informatie

Vissoorten in de 3 vijvers van Zwolle

Wat is het verschil tussen Toms Creek Zwolle en Lelystad?

Toms Creek Zwolle is het nieuwe vispark, voorheen H20 forellenvijver. Er zijn een aantal verschillen in mogelijkheden en faciliteiten op de parken.

Toms Creek ZwolleToms Creek Lelystad
Visvijvers3 vijvers met totaal 7.000m215 vijvers met totaal 80.000m2
VissoortenRegenboogforel, zalmforel, beekridder, goudforel Europese meerval, spiegelkarper, regenboogforel, Afrikaanse meerval, zalmforel, steur, schubkarper, beekridder, goudforel
HorecaKoffie, dranken en diverse snacks.Ontbijt, lunch, diner, late night snacks, bittergarnituren, ijs.
Arrangementen en bedrijfsuitjesVisarrangement ‘Tom the Fisherman’ en kindervisfeestje8 soorten visworkshops, boogschieten, wild games, e-choppers, huifkartocht, midgetgolf, steppen en watersport
Horeca arrangementen voor groepenBarbecue en drank arrangementenKoffie/thee met appelgebak, Breakfast on the Creek, Lunch Time, Toms Burgers & Beer, All you can eat Ribs, Een rondje snacks, Barbecue, drank arrangementen
Toms Creek Zwolle
Visvijvers3 vijvers met totaal 7.000m2
VissoortenForel en zalmforel
HorecaKoffie, dranken en diverse snacks.
Arrangementen en bedrijfsuitjesVisarrangement ‘Tom the Fisherman’ en kindervisfeestje
Horeca arrangementen voor groepenBarbecue, drankarrangementen
Toms Creek Lelystad
Visvijvers15 vijvers met totaal 80.000m2
VissoortenEuropese meerval, spiegelkarper, regenboogforel, Afrikaanse meerval, zalmforel, steur, schubkarper, beekridder, goudforel
HorecaOntbijt, lunch, diner, late night snack, bittergarnituren, ijs.
Arrangementen en bedrijfsuitjes8 soorten visworkshops, boogschieten, wild games, e-choppers, huifkartocht, midgetgolf, steppen en watersport
Horeca arrangementen voor groepenKoffie/thee met appelgebak, Breakfast on the Creek, Lunch Time, Toms Burgers & Beer, All you can eat Ribs, Een rondje snacks, Barbecue, drank arrangementen