Toms Creek Zwolle

Toms Creek Zwolle is gelegen in Hattemerbroek (slechts 15 min. rijden vanaf hartje Zwolle). Vanaf de afrit van de A28 kom je direct in een rustig groen landschap. Daar is Toms Creek Zwolle gelegen. Omgeven door bosschages, schapen en weilanden.

Op deze locatie is Forellenvijver H2O in 2012 gestart met (zalm)forelvijvers. Per 13 september 2021 heeft Toms Creek het stokje overgenomen. Toms Creek Zwolle heeft begin 2022 een heuse metamorfose ondergaan: nieuwe vijvers met verschillende vissoorten. Ook is de locatie meer in Toms Creek ‘stijl’ gebracht. Denk aan houten bekleding, mooie Mediterraanse bomen en half verharde paden rondom de vijvers.

Deze locatie beschikt over:

 • 3 visvijvers met (zalm)forel
 • 3 avonturenvijvers met steur, karper en meerval
 • 1 vijver met speciale vissen. Vanaf de zomer: Afrikaanse Meerval
 • Shop met vismateriaal
 • Horeca met terras


Voor groepen en bedrijven zijn er groeps- en horeca arrangementen te boeken.

Toms Creek Zwolle
4.4
Gebaseerd op 102 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Faciliteiten

In de Lodge is er een shop voor het kopen van je visticket, vismateriaal en diverse soorten aas. Ook het huren van een hengel, net en koelbox/mat is mogelijk.
Er is een horeca met overdekt (verwarmd) terras voor een lekker hapje en een drankje. Ook kun je vanaf je visstek makkelijk eten en drinken bestellen via het scannen van het QR code bordje bij de visstek. Bekijk hier alvast de menukaart.

In de Lodge is een invalidentoilet aanwezig. Er is een vissteiger speciaal voor de rolstoel op forelvijver 2. Het vispark ligt op een mooie fietsroute. Fietsers en wandelaars zijn ook welkom!

  Visvijvers Zwolle

  Forelvijvers

  In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.

  Avonturenvijvers

  Op een van de zes 'catch & release' avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers.

  Arrangementen Zwolle

  Barbecue standaard

  € 23,50 v.a. 8 pers.
  4 stuks vlees p.p., buffetsalades, gerookte forel, friet, diverse sauzen, brood met kruidenboter en tapenades. Bij deze bbq dien je zelf te grillen of boek een grillmaster.
  Meer informatie

  Barbecue uitgebreid

  € 27,50 v.a. 8 pers.
  5 stuks vlees p.p. uitgebreide buffetsalades, gerookte forel, friet, div. sauzen, brood met smeersels, koffie/thee. Bij deze bbq dien je zelf te grillen of boek een grillmaster.
  Meer informatie

  Vissoorten in de 7 vijvers van Zwolle

  Wat is het verschil tussen Toms Creek Zwolle en Lelystad?

  Toms Creek Zwolle is het nieuwe vispark, voorheen H20 forellenvijver. Er zijn een aantal verschillen in mogelijkheden en faciliteiten op de parken.

  Toms Creek ZwolleToms Creek Lelystad
  Visvijvers7 vijvers op totaal 15.000m215 vijvers op totaal 80.000m2
  VissoortenEuropese meerval, spiegelkarper, regenboogforel, Afrikaanse meerval, zalmforel, steur, schubkarper, beekridder, goudforel Europese meerval, spiegelkarper, regenboogforel, Afrikaanse meerval, zalmforel, steur, schubkarper, beekridder, goudforel
  HorecaSnack, broodjes, bittergarnituren, ijs. Koffie/thee, fris, bier en wijnOntbijt, lunch, diner, late night snacks, bittergarnituren, ijs.
  Arrangementen en bedrijfsuitjesVisarrangementen ‘Tom the Fisherman’ en ‘Adventure Fishing’. Kinderfeestjes en Vliegviscursus8 soorten visworkshops, boogschieten, wild games, e-choppers, huifkartocht, midgetgolf, steppen en watersport
  Horeca arrangementen voor groepenBarbecue en drank arrangementenKoffie/thee met appelgebak, Breakfast on the Creek, Lunch Time, Toms Burgers & Beer, All you can eat Ribs, Een rondje snacks, Barbecue, drank arrangementen