Kom vissen in de Monster Creek – dé grootste steur, karper en meerval!

De Monster Creek is dé vijver voor de ervaren visser die nieuwe records wil bereiken! De vijver is gevuld met de grootste vissen van Toms Creek – tot zo’n ruim 140 pond. Denk aan steuren (Beluga en Transmontanus) en Europese meervallen van boven de 2 meter! Het kan zijn dat je even moet wachten op een aanbeet, maar als het je lukt om er één aan de haak te slaan, staat je een monsterlijk gevecht te wachten!
Er zijn slechts 4 duo visstekken te boeken om exclusieve visserij en ruimte bij de dril te creëren. Deze sterke vissen vragen om teamwork, dus je hebt een vismaatje nodig om deze sterke vissen aan de kant te krijgen. Belangrijk is dat je een geoefende sportvisser bent met een minimumleeftijd vanaf 16 jaar. Per stek vis je met 2 personen en maximaal 4 hengels. Een waadpak is een must. Bij de 4 stekken kun je langs de reling het water in stappen. Je mag de vis alleen in het water onthaken en fotograferen!


Lees hier het reglement van de Monster Creek:

Weerhaakloze haken

Er mag alleen met een origineel weerhaakloze haak gevist worden. De weerhaak platknijpen is niet toegestaan. Weerhaakloze haken zijn ook verkrijgbaar in de shop.

Vissen vasthouden

Het is noodzakelijk de gevangen vis in het water te onthaken. De vis mag het water ook niet verlaten. Waadpakken zijn eventueel te huur bij Toms Creek.

Het visavontuur kan beginnen

Er is voor ieder wat wils: vijvers voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, je kunt instructies krijgen, een viscoach inhuren en vismateriaal kopen of huren.

Voorafgaand aan het vissen koop je een online visticket via E-tickets. Tijdens het vissen kan er eten & drinken bestelt worden middels het bordje met QR-code bij de visplek. Ook kan er op ons gezellige terras heerlijk gegeten en gedronken worden!

Vissoorten in de Monster Creek

Ontdek meer bij Toms Creek