Categorie Lelystad

Lobster ponds

NIEUW! Kom vissen in onze Lobster pond op rivierkreeft. Uniek in Nederland en alleen bij Toms Creek kun je je eigen kreeftjes vangen voor je maaltijd. In 4 uur tijd mag je zoveel mogelijk kreeften vangen en meenemen voor consumptie.

Afrikaanse meervalvijver

In de zomerperiode kun je vissen in onze Afrikaanse meervalvijver. In de ‘put & take’ vijver wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver).

Kwie Kwie Zwamps

Uniek in Europa: Kwie Kwie vissen in één van de 6 zwamps. Exclusief bij Toms Creek – West in Lelystad. In een tropische setting met Surinaamse hutjes, grote palmbomen, bananenplanten kun je je hart ophalen en vissen op de tropische Kwie Kwie.

Monster Creek

Dit is dé vijver voor de ervaren visser die nieuwe records willen bereiken! De vijver is gevuld met de grootste vissen van Toms Creek - tot zo’n ruim 140 pond. Denk aan steuren (Beluga en Transmontanus) en Europese meervallen van boven de 2 meter!

Catfish Creek

De enige meervalvijver van heel Nederland! Het perfecte water om kans te maken op een prachtige meerval! Deze sterke roofvissen zijn er in verschillende soorten en maten. Hier kun je meervalvissen op de Europese meerval (Silurus glanis) in de wildkleur en de albino variant.

Carp Creek

De grootste karpervijver van Toms Creek. De Carp Creek is gevuld met vele honderden prachtige karpers met een gemiddelde maat van 6-20 pond. Met uitschieters tot ruim 30 pond.

Big Game vijver

Dé grootste vijver van Toms Creek met spectaculair grote vissen! Deze vijver zit vol met grote Beluga, Transmontanus, Russische en Siberische steuren en Europese meervallen van minimaal 1 tot ruim 1,80 meter en 120 pond.

Avonturenvijvers

Op een van de zes 'catch & release' avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! De avonturenvijvers zijn gevuld met onder andere Siberische steur, Diamant steur, Europese meerval, Striped bass en verschillende soorten karpers.

Karpervijver

Op de karpervijver bij Toms Creek – West kun jij het avontuur beleven van het vangen van veel karpers. In deze carpfishery – naar Engels voorbeeld – zitten meer dan 1000 karpers. De gemiddelde maat van de vissen is tussen de 2-10 pond, met ook enkele uitschieters.

Forelvijvers

In de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers wordt een vast aantal vissen per persoon uitgezet (zie tarieven voor uitzet per vijver). Afhankelijk van welke (zalm)forelvijver je kiest. Binnen de vissessie van 4 uur mag je zoveel vissen vangen als je zelf kunt en wilt. De vis wordt steeds aan het begin van elke sessie uitgezet.