Type Forelvijvers

Goudzalm

De goudzalmforel (1-3kg) stamt af van de regenboogforel. Opvallend oranje gekleurd. Deze vis wordt tijdens speciale actiedagen uitgezet zoals op Koningsdag of andere feestdagen. Het zijn sterke en smakelijke vissen die je ook prima kunt (laten) roken.

Goudforel

De goudforel (330-350 gram) stamt af van de regenboogforel. Opvallend oranje gekleurd. Deze vis wordt tijdens speciale actiedagen uitgezet zoals op Koningsdag of andere feestdagen. Het zijn sterke en smakelijke vissen die je ook prima kunt (laten) roken.

Beekridder

De beekridder of saibling is te herkennen aan de witte randen om zijn vinnen. Het is een vis die vaak jaagt vanuit een schuilplaats. Je moet dus best wat moeite doen om deze te vangen.

Regenboogforel

Een prachtige gekleurde en actieve die in onze vijvers zwemt. Maar ook niet geheel onbelangrijk: een hele culinaire vis. De meeste regenboogforellen wegen tussen de 300 en 400 gram. Na het vangen is het een heerlijke verse beloning. Ook gerookt kun je de regenboogforellen bij Toms Creek verkrijgen.

Zalmforel

Deze vis is eigenlijk een regenboogforel. Maar door ze hetzelfde voer te geven als echte zalmen is het vlees roze gekleurd. Bij Toms Creek zijn ze van groter formaat dan de regenboogforel. Gemiddeld vanaf 1 kg. Op actiedagen worden ze uitgezet tot soms 8 kg. Het zijn sterke en erg smakelijke vissen die ook heerlijk gerookt verkrijgbaar zijn.