Op zondag 7 april vond de laatste Kilo koppelwedstrijd van het seizoen plaats, en wat een spannende strijd was het! Voorafgaand aan de wedstrijd stonden Marcel & Remco en Rob & Chan gedeeld eerste in het klassement.

De deelnemers lieten zien dat ze goed konden vangen, met de gewichten die weer erg dicht bij elkaar lagen. Het verschil tussen de top drie was slechts iets meer dan 500 gram. Uiteindelijk gingen Mike en Gijs er met de overwinning vandoor, gevolgd door Marcel & Remco op de tweede plaats met slechts 20 gram verschil t.o.v. Sjoerd & Martin op de derde plaats.

In het algehele klassement hebben Marcel en Remco zich laten zien als de absolute kampioenen. Met de meeste kilo’s gevangen tijdens de wedstrijden, mogen zij niet alleen een mooie prijs in ontvangst nemen, maar ook de wisseltrofee mee naar huis nemen! Een grote felicitatie aan hen voor deze prachtige prestatie!

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen aan onze wedstrijden? Houd dan de eerste vrijdag van de maanden mei, juni en juli vrij voor de zomeravondwedstrijden bij Toms Creek Zwolle! Bekijk onze agenda.Ontdek meer bij Toms Creek