Zaterdag 16 maart was het tijd voor de tweede Big game koppelwedstrijd. De ochtend begon wat fris en 19 koppels verzamelde zich op het oostelijk gedeelte van het vispark. Vele bekende gezichten, maar ook een paar nieuwe gasten die hun geluk vandaag gingen beproeven.

Om 10 uur klonk het startschot en in de eerste ronde werden er opvallende vangsten geboekt. Meteen werden er zowel links als rechts op de Big game grote meervallen gevangen. Een mooie start van de wedstrijd.

De ochtend vloog voorbij er werd goed gevangen: dikke steuren! Opvallend was dat door het mooie weer ook de meerval het goed deed, want Jens en Bob wisten er meerdere te vangen op de Big game.

De lunch was weer goed als altijd 😉 en in de middag werd het ook nog eens wat lekkerder weer tijd voor ronde 3 & 4.
Je merkte dat de vissen net als de deelnemers even pauze hadden gehad en direct na het startschot was het weer tijd om te vangen.
In de laatste twee rondes werden er twee mooie karpers gevangen. Zowel op de Big game als op de Catfish Creek. Als als klapper op vuurpijl diverse meervallen op de Catfish Creek.

Om 15.15 was het tijd om af te ronden en de punten op te gaan tellen. Er stonden weer leuke prijzen klaar met hengels, molens, een dagje vissen op de Big game, hoedjes en petjes.

Met 12 punten op de 5e plaats geëindigd Rob en Danny en op plaats 4 Raymond en Michel. In de top 3 met 17 punten Jeroen en Jeremi en op een gedeelde eerste plaats met prachtige vangsten goed voor 29 punten Jens en Bob & Michael en Hans.

We kijken terug op een geslaagde dag en uit naar de laatste Big Game koppelwedstrijd. Tot snel!

Ontdek meer bij Toms Creek