Zaterdag 10 februari was het tijd voor de eerste Big Game wedstrijd. Er waren weer veel bekenden, die we ook bij de laatste avonturenwedstrijd ook zagen. Wat een contrast in het weer in vergelijking met toen! Waar toen de vuurkorven nodig waren om op te warmen, waren er nu deelnemers aan het vissen in hun t-shirt. Het leek een ideale dag te worden om goed te vangen. Echt voorjaar. De wedstrijd werd gevist op de Big Game en op de Catfish Creek.

Het was een vliegende start voor Raymond en Michel die aan de oostkant van de Big Game hun begin stek hadden geloot. Ook Jeroen en Jeremy die in dezelfde hoek zaten, begonnen met een paar grote steuren. Aan de overzijde van de Big Game leek wat minder hard te lopen, maar toch werden er hier en daar nog wat mooie steuren gevangen op de Catfish Creek.

De eerste ronde vloog voorbij en je hoorde iedereen over het fijne weer. Ook al was er bij sommige nog geen vangst, er werd toch lekker gevist. Het eindsignaal klonk en er werd zeven plekken doorgedraaid. Iedereen kon tijdens deze wedstrijd drie rondes op de Big game en een ronde op de Catfish Creek vissen. In de tweede ronde werd er erg goed gevangen door Jens en Bob. Deze ronde maar liefst 8 punten.
Na twee uurtjes vissen was het tijd voor de welbekende lunch bestaande uit Pulled chicken of Hot dog, welke weer goed in de smaak viel.

De vissen hadden een uurtje rust gekregen. Om 13 uur gingen de hengels weer te water. Het was opvallend dat tijdens de derde ronde de vis meer verdeeld was over de Big Game, veel meer gespreid en daardoor overal wel vangsten.
Het liep alweer tegen het einde van de wedstrijd en het werd tijd om de punten te gaan optellen. Door elk koppel is er vis gevangen!

Op de prijzentafel stonden ditmaal petjes, gerookte zalmforellen, aaspaketten, cadeaubonnen en twee prachtige hengels. Met 12 punten zijn geëindigd Rob en Danny op plaats 5, op nummer 4 Vincent en Martin. Verder naar de top 3: Jens en Bob met 16 punten, Jeroen en Jeremi op plek 2 met 18 punten en helemaal bovenaan met maar liefst 24 punten Raymond en Michel! Gefeliciteerd!

Een aantal mensen wilde zelfs nog door vissen na de wedstrijd. De rest heeft gezellig nog wat gekletst onder het genot van wat drinken. We kijken uit naar de volgende Big Game wedstrijd op 16 maart!

Ontdek meer bij Toms Creek