Vandaag was de eerste Big Fish koppel wedstrijd van de 3! Totaal18 koppels gingen strijden voor de winst, waarbij er weer een hoop bekenden aanwezig waren.

Direct na het startschot was het gelijk beet op alle vijvers. Team Paling (Denny en Rob) trapte af en begon de dag met een dubbele vangst! Later werd er nog een hele mooie albino steur gevangen. Jeffrey en Anouk wisten deze ronde maar liefst 10 punten te verzamelen en gingen daarmee aan kop. Gevolgd door Jeroen en Jeremi met 9 punten.
De tweede ronde was het erg wisselvallig weer met daarbij wat minder vangsten. Wel werd er super gevangen op avonturenvijver 5. Rob en Olaf wisten 8 punten te verzamelen gevolgd door Raymond en Michel deze ronde op avonturenvijver 1 maar liefst 7 punten.

Daarna was er even een break. Een lekkere lunch waarbij de broodjes Pulled Chicken en huisgerookte forel goed in de smaak vielen.

In ronde 3 vingen Jens en Bob maar liefst 3 steuren boven de 120 cm, goed voor 5 punten per vis.  Terwijl ze de twee rondes daarvoor ook al mooie vangsten hadden!
Michael en Hans wisten nog een mooie Beluga te vangen en deze ronde gingen de meeste punten naar het team van Jens en Bob.
De laatste ronde werden er spectaculaire vangsten geboekt. Jeroen wist op avonturenvijver 3 een prachtige karper te vangen die goed was voor 4 punten en in de aller laatste minuten werd er op avonturenvijver 1 een prachtige grote meerval gevangen (de enige van de wedstrijd)!

Na alles opgeteld te hebben is de eindstand als volgt:
Op de 3e plaats Jeroen en Jeremi, de 2e plaats Denny en Rob en op de 1ste plaats geëindigd Jens en Bob. Gefeliciteerd mannen!

Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 16 december!

Ontdek meer bij Toms Creek