De laatste Big Fish koppelwedstrijd van de reeks! De stemmig was goed en ondanks de kou merkte je dat iedereen er zin in had! Na de loting zocht iedereen zijn plekje op en starte de eerste ronde om 10.00 uur.

Er werd net als de vorige twee wedstrijden gevist op avonturenvijvers 1,3 5 & 6. Doorgaans wil in deze tijd vijver 3 wel eens een lastige vijver zijn, maar vandaag werd er meteen goed gevangen en met maar liefst 9 meervallen op stek 6 hier een bijzondere start!

Ook ronde 2 zorgde voor spectaculaire vangsten op vijver 3: een werkelijk prachtige spiegelkarper achterin de vijver waar ook in de eerste wedstrijd een prachtige karper werd gehaakt toen door Jeroen, tevens het team dat ook op vijver 1 deze ronde een mooie spiegel wist te vangen. Een spiegelkarper, sneeuw en een palmboom op de achtergrond leverde een prachtige winterse foto op. Vlak hiervoor wist Mathieu ook al samen met zijn maatje een mooie schub te vangen voor hem zijn eerste karper ooit. Op vijver 5 werden deze ronde ook de nodige grote steuren gevangen.

Om 12.15 was het tijd voor de pauze stond het bekende recept weer op het menu met nu cheeseburger/ kipsaté frietjes en drinken. Er stond vandaag een frisse wind, iets warms konden de deelnemers goed gebruiken.

Vol goede moed werd er begonnen aan ronde 3. Deze ronde enkel steuren met een paar echt grote jongens. Onder andere voor Lyon en zijn broer Bryan een klapper van ruim 155 cm(!) op vijver 5. Een vijver welke bekend staat om zijn oude, grote dikke steuren.

De dag vliegt voorbij en de laatste ronde breekt alweer aan. Een opmerkelijke vangst en weer op vijver 1 een werkelijk perfect mooi donker gekleurde edelschub zette de teller deze wedstrijd en dat voor in de winter op 4 karpers, niet slecht!

Het eindsignaal klonk en de scheidsrechters trokken zicht terug op het kantoor. Er moest flink gerekend en geteld worden, want naast de puntentelling voor de laatste wedstrijd was het ook tijd om score op te maken over het eindklassement.

De prijzentafel stond al klaar, nu voor de nummer 1 t/m 5 voor de laatste wedstrijd en  1 t/m 3 voor het eindklassement.

Een prijzentafel met mooie aaspakketten, hengels, petjes, hoedjes en lekkere warme laarzen. Daarnaast nog de bekende uit hout gezaagde steuren, als de prijzen voor de nummer 1,2 en 3 van het eindklassement bestaande uit een verzorgde dag vissen naar keuze bij Toms Creek.

Een gedeelde 5e plaats met 18 punten voor Dennis, Frank, Jeroen en Jeremi. Op de 4e plaats Maurice en Norbert met 21 punten, Gevolgd door Lars en Marijn, hun enige wedstrijd dit seizoen, toch goed voor 23 punten. Verder naar tweede plaats waar Raymond en Michel zijn geëindigd met 36 punten. Helemaal bovenaan de winnaars van deze dag: Michael en Hans met maar liefst 37 punten.

Tijd om de winnaars bekend te maken over het eindklassement: op nummer 3 met in totaal 81 punten Michael en Hans, gevolgd door nummer 2 met 91 punten Jens en Bob. Met slechts 2 punten verschil zijn bovenaan geëindigd met 93 punten Raymond en Michel.

Er werd nog gezellig nagekletst in de serre, waarna iedereen na deze frisse dag weer huiswaarts keerde. We kunnen terugkijken op een heel geslaagde dag, maar ook vooral op drie hele leuke wedstrijden! We hopen jullie terug te zien bij de komende Big Game wedstrijden! De eerste start op 10 februari!

Ontdek meer bij Toms Creek