In de maanden mei, juni en juli organiseren wij bij Toms Creek Zwolle elke eerste vrijdag van de maand een avondwedstrijd op forel. Deze zomeravondwedstrijden zijn individuele wedstrijden en maken het voor iedereen toegankelijk om eens mee te doen, omdat het geen competitie is.

Op vrijdag 3 mei ging de eerste zomeravondwedstrijd van dit jaar van start. Hoewel de hele week zomerse temperaturen had, was dat helaas niet het geval tijdens de eerste avondwedstrijd. Toch was er een mooie opkomst van 19 deelnemers! Het was een leuke wedstrijd met veel bekende gezichten en de deelnemers waren weer aan elkaar gewaagd. De uiteindelijke top 3 zag er als volgt uit:

1e plaats: Don Necir         18 forellen
2e plaats: Remco Smits    14 forellen
3e plaats: Marcel vd Kolk 13 forellen

Op vrijdag 7 juni vond al de tweede avondwedstrijd plaats. Met een mooie opkomst van 20 deelnemers werd de avond meteen een succes. De eerste vissen werden al bij de eerste worp gevangen, wat zorgde voor een enthousiaste sfeer en sportief vissen. De top 3 zag er als volgt uit:

1e plaats: Marvin Abrahams 16 forellen
2e plaats: Donny Necir 14 forellen (4,97 kg)
3e plaats: Ferry Kraaij 14 forellen (4,25kg)

Wij kijken terug op een geslaagde avond. Bedankt voor jullie deelname! Hopelijk tot 5 juli bij de laatste wedstrijd! Nog meedoen? Bekijk onze agenda.Ontdek meer bij Toms Creek