De 2e editie avondwedstrijd avontuurlijk vissen!

Op zaterdag 4 juni was ’s avonds alweer de 2e editie van de zomeravondwedstrijd van het avontuurlijk vissen.

Dertien koppels verschenen aan de start voor de briefing op het terras. Lekker in het zonnetje werden de belangrijkste regels en de stekken nog even toegelicht.

Er werd gevist op avonturenvijver 3, 5 en 6 en Lammert en Gert waren de scheidsrechters. Al gauw na het eerste startschot kwamen de eerste kromme hengels.
Op vijver 5 was het vanwege de pluisjes in combi met alg op sommige stekken nog wel een uitdaging. Toch ving iedereen zijn vis. Brian en Lyon vingen in de eerste ronde een mooie meerval. De gebroeders Paling verspeelden in de 1e ronde de nodige vissen, maar vingen alsnog 4 steuren. In de 2e ronde vingen de nieuwkomers Job Oonk en Dennis van Hensbergen nog een mooie 60-er snoekbaars in de hoek bij avonturenvijver 5 aan de zure haring. In de laatste ronde vingen Maurice en Marit en ook Jeroen en Jeremey nog een mooie 5-punter steur. Corne Reijm en Marieke vingen nog een mooie meerval in de laatste minuten. Ondanks best een aantal losgeschoten vissen was er geen koppel zonder vis op deze prachtige zomeravond.
Iedereen kwam in de top 9 terecht met maar liefst 5x 3 punten. De winnaars Maurice en Marit Cats en Denny en Robbie Paling eindigden allebei op 11 punten, de 3e plek was voor Jens en Arjon de Geus met 10 punten.
Bedankt iedereen voor de gezelligheid en tot de laatste wedstrijd op 16 juli!

Ontdek meer bij Toms Creek