Toms Creek Zwolle breidt uit met Big Game vijver
Vanaf 1 oktober kan er bij Toms Creek Zwolle op de Big Game vijver gevist worden! Het concept van Big Game vissen was al een groot succes op onze vestiging in Lelystad. Binnenkort kan dit ook bij Toms Creek Zwolle.

In deze Big Game vijver worden steuren uitgezet van 10 tot maar liefst 45 kilo. Evenals grote karpers van 10 tot 15 kilo. Later dit najaar voegen we hier ook grote meervallen aan toe. Dan zijn deze pas beschikbaar bij onze leverancier.
De Big Game vijver is geschikt voor de meer ervaren vissers die op zoek zijn naar een serieuze uitdaging. Het binnenhalen van deze grote vissen vereist namelijk de nodige kennis en vaardigheid.

Daarnaast wordt de grote zalmforelvijver (forelvijver 2) omgevormd tot een nieuwe avonturenvijver. Ook in deze vijver zal een gevarieerd aanbod zwemmen van steuren, karpers en meervallen. De avonturenvijver is geschikt voor de beginnende visser tot ervaren visser. Ook voor groepen, gezinnen en het individu.
Net als bij de Big Game vijver geldt hier het catch & release-principe: na het vangen en een fotomoment, wordt de vis voorzichtig teruggezet in de vijver.

Voor de forelvissers blijft er ook voldoende aanbod. Zo is er een vijver met een mix van zalm- en regenboogforellen en een vijver waar uitsluitend forellen worden uitgezet.



Ontdek meer bij Toms Creek