Een gezellige Oom en Tante koppelwedstrijd!

Na 2 jaar geen Oom & Tante wedstrijd i.v.m. de Corona maatregelen, was het nu weer tijd voor deze leuke wedstrijd!
Eerder werd het ook direct aan de Surinamedag gekoppeld, nu hadden we besloten om dat voorafgaand te doen.

Met 18 man aan de start konden we nadat Steven Karamali er ook was beginnen.
Marvin trapte af met het vangen van de eerste forel en daarna werd de vis verdeeld over de wedstrijd goed gevangen.
Er werd gevist in 6 rondes zonder pauze. De dames van Toms Creek kwamen wel even langs voor een hapje of drankje op te nemen en langs te brengen.

Het was een ontspannen wedstrijd, zelfs zo ontspannen dat de visuitzetter de laatste ronde was vergeten uit te zetten. Na 10 minuten weinig vangst werd dit toch even gecheckt en toch de laatste ronde nog uitgezet! Daarna werd er uiteraard ook in de laatste ronde nog iets langer doorgevist. Met ook de vangst van een aantal zalmen werd er goed gevangen. Eindstand was uiteindelijk dat 100% van de uitgezette vis ook werd gevangen! Al telde 1 vis van Chan van na de bel niet meer mee 😉 Na het tellen en wegen werd de stand opgemaakt.

De prijsuitreiking was hilarisch. De Oom en Tante Cup was weer gevonden en werd uitgereikt door Bell en Cor aan de terechte winnaars Don en Steven met maar liefst 21 gevangen vissen. 2e werden Wahyono en Mohamed met 18 vissen en derde werden Marvin en Rudi met ook 18 vissen en een fractie lager gewicht. Er mochten leuke Surinaamse prijsjes uitgezocht worden van de pijzentafel en de laatste prijzen werden nog verloot onder de deelnemers. Daarna mochten we aan de Surinamedag beginnen met forel en kwie kwie vissen, heerlijk eten en veel gezelligheid! Wil je ook een keer een wedstrijd meevissen? Binnenkort is het Open NK Kwie Kwie vissen in Lelystad of forelwedstrijd bij Toms Creek Zwolle of Avonturenvijverwedstrijd in Lelystad.

Ontdek meer bij Toms Creek