De eerste Big Fish koppelwedstrijd

Op zaterdag 5 november was de eerste Big Fish koppelwedstrijd op de avonturenvijvers van Lelystad. Een mooie wedstrijd met bizar goede vangsten! Vooral Raymond van Tol en Michel van de Poel wisten de meeste punten binnen te halen. Maar liefst 50 punten en daarmee eindigden ze op de eerste plaats. Daarna volgden Paul en Peter met 45 punten en eindigde op de tweede plaats. Lars van de Vliet en Xander de Vries scoorden 36 punten en eindigden met de derde plaats! Gefeliciteerd heren! Aan het eind van de prijsuitreiking werden er nog een paar lootjes getrokken en konden er nog wat leuke prijsjes gewonnen worden. Iedereen bedankt voor deelname en tot 3 december!

Hieronder de wedstrijduitslag van de Big Fish koppelwedstrijd in Zwolle.
Henk en Christian Hengsteboer hebben de meeste punten weten binnen te halen. Daarmee eindigden ze op de eerste plaats! Gevolgd door Bram van de Waal en Ronald Thierman. En als derde geëindigd, Chantal Kroon en Nick Modder. Gefeliciteerd met deze prestatie!
De wedstrijd in Zwolle was een eenmalige wedstrijd en telt niet mee in het eindklassement van de Big Fish koppelwedstrijden.

Ontdek meer bij Toms Creek