Type Vrijgezellenfeest

Waterbiken

Ontdek de unieke beleving van fietsen op het water met de waterbike! Ervaar de sensatie van gemakkelijk over het water bewegen met minimale inspanning.

Wingen

Ontdek deze nieuwe trend! Met een speciale 'wing' en sup board kun je de kracht van de wind benutten en moeiteloos over het water glijden.

Workshop BBQ

Deze workshop is de ultieme kans om je barbecuevaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en inspiratie op te doen voor de meest smaakvolle gerechten. Of je nu een beginnende barbecueër bent of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt voor ieder wat wils.

Vijver afhuur

Met een groep vrienden collega's samen vissen? Kies voor vijver afhuur. De vijver wordt speciaal voor jouw groep gereserveerd.

Catamaran varen

Catamaran varen is zonder twijfel de meest spectaculaire vorm van zeilen. Velen noemen het ook wel de Formule 1 van de zeilsport.

Expeditie Robinson

Waan je in de Real-life Tv-serie Expeditie Robinson. Voer met je team avontuurlijke opdrachten uit met onder andere vuur maken, katapult- en vlotbouwen. Welk team wint uiteindelijk de meeste tokens?

Wild Games

De 'Wild Games' bestaan uit een combinatie van boogschieten, bijlwerpen en buksschieten. Schiet onder professionele leiding op een schietbaan.

Toms Archery

Pak je pijl en boog en schiet raak op één van de prooien. Ga voor een schot in de roos. Neem voor de fun een foto mee van je collega, echtgenoot of wie dan ook en schiet maar raak!

The Old Dutch

Ooit gehoord van klootschieten? Oud Hollandse spelen blijven leuk om te doen met een groep. Ontdek met deze klootschietroute ook het bosgebied Hollandse Hout.

Toms Big 5

Maak kennis met 5 verschillende vistechnieken en maak kans op de Big 5! De steur, meerval, karper, regenboogforel & zalmforel.