Categorie Lelystad

Workshop BBQ

Deze workshop is de ultieme kans om je barbecuevaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en inspiratie op te doen voor de meest smaakvolle gerechten. Of je nu een beginnende barbecueër bent of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt voor ieder wat wils.

Vijver afhuur

Met een groep vrienden collega's samen vissen? Kies voor vijver afhuur. De vijver wordt speciaal voor jouw groep gereserveerd.

Fatbike

Verken Lelystad per electrische Fatbike! Rijd op verhard en onverhard terrein en geniet van de trapondersteuning. Een leuke en duurzame manier om het landschap te verkennen.

Footgolf

Speel Footgolf en leg samen een uitdagend parcours af door het bosgebied.

Kids Big Fish Special

Leer de beginselen van het vissen op grote vissen zoals de steur met een werphengel o.l.v. de Fisherman.

Kids Forel Special

Leer de beginselen van het vissen op Forel met een echte werphengel o.l.v. de Fisherman.

E-chopper

Maak een onvergetelijke rit met de E-chopper langs bossen, meren en natuurgebieden. Wij hebben diverse routes uitgestippeld van ongeveer 30 km.

With A Horse & A Wagon

The covered wagon (huifkar) kwam vroeger veel voor in het Amerikaanse Wilde Westen. Ook in de omgeving van Toms Creek kun je een mooie huifkartocht maken.

Wild Games

De 'Wild Games' bestaan uit een combinatie van boogschieten, bijlwerpen en buksschieten. Schiet onder professionele leiding op een schietbaan.

Toms Archery

Pak je pijl en boog en schiet raak op één van de prooien. Ga voor een schot in de roos. Neem voor de fun een foto mee van je collega, echtgenoot of wie dan ook en schiet maar raak!