Categorie Lelystad Beach

Privé les Catamaran varen

Leer in 3 uur Catamaran varen. De instructeur leert jou de basis van het catamaran varen waarbij je leert om in ieder geval controle te krijgen over de boot, heen- en terug varen, te sturen en de wind te begrijpen.


Privé les wingen

Leer in 3 uur wingen. De instructeur leert jou de basis van het wingen waarbij je leert om in ieder geval controle te krijgen over het board, heen- en terug varen, te sturen en de peddeltechniek.

Waterbiken

Ontdek de unieke beleving van fietsen op het water met de waterbike! Ervaar de sensatie van gemakkelijk over het water bewegen met minimale inspanning.

Wingen

Ontdek deze nieuwe trend! Met een speciale 'wing' en sup board kun je de kracht van de wind benutten en moeiteloos over het water glijden.

SurfCamp for Kids

Tijdens de zomervakantie vijf dagen lang leuke en uitdagende activiteiten doen op & rondom het water.

Catamaran varen

Catamaran varen is zonder twijfel de meest spectaculaire vorm van zeilen. Velen noemen het ook wel de Formule 1 van de zeilsport.

FunCamp XL for Kids

Tijdens de zomervakantie vijf dagen lang leuke en uitdagende activiteiten doen op & rondom het water.

Windsurfen privé les

Leer in 3 uur windsurfen. De instructeur leert jou de basis van het windsurfen waarbij je leert om in ieder geval controle te krijgen over het board, heen- en terug varen, te sturen en de peddeltechniek.