De finale van de kilo koppelwedstrijd!

In de ochtend stond iedereen met een gezonde spanning weer klaar voor deze laatste wedstrijd. Wie zou er vandoor gaan met de felbegeerde titel!

De wedstrijd werd gevist op forelvijver 1 en 2 in Lelystad. De wedstrijd ging van start met veel gezelligheid en plezier. In de eerste 2 rondes liet de vis zich ook goed vangen, vooral de kanjers waren erg agressief en knalden direct na de uitzet al op het aas. Er was een wisselvallig weertje voorspeld en dat was het ook! Af en toe een hele flinke hagelbui, regenbuien en wind en af en toe gelukkig ook de zon.
Na een lekkere lunch met friet en burgers konden de vissers er weer tegenaan! Er was een continue strijd om de kanjers, wie ving die er als eerste uit. Uiteraard had Marvin weer een kanjer te pakken en Martin en Sjoerd zelfs allebei een. Na de wedstrijd volgde de weging, spannend!
Deze laatste wedstrijd werd gewonnen door Jens Drost en Jun Necir met 12,91 kilo, daarna volgden Martin den Harder en Sjoerd Hulzinga met 11,30 kilo en 3e werden Ferry Kraaij en Ed Stam met 10,24 kilo.  
De prijsuitreiking volgende met een leuke prijs voor de dagwinnaars. Daarna volgde de prijsuitreiking voor het eindklassement.
Voor het eindklassement telden de 3 beste wedstrijden. Marvin Abrams had gevist met Tom Korf en Hashier Maksoedan en hadden met 24 wedstrijdpunten evenveel punten in 3 wedstrijden als Ferry Kraaij en Ed Stam. Omdat Marvin en koppelmaat ook nog eens 7 wedstrijdpunten in de andere 2 wedstrijden had gescoord mochten zij de eerste prijs in ontvangst nemen. Een mooie wisseltrofee, een prijs van de tafel en een mooie houten vis. Ferry Kraaij en Ed Stam waren dus verdienstelijk 2e en 3e waren Martin den Harder en Sjoerd Hulzinga.
Met de verloting wonnen Rob Hens en Noah van Motman en Bell Moelrie en Gert Wolff nog een leuk prijsje.
Volgend jaar gaan we met de kilokoppel op totaal aantal kilo’s over 5 wedstrijden vissen met in de laatste wedstrijd nog extra uitzet van mega’s. Ook volgt er nog een vrijdagavond competitie in Zwolle vanaf mei, nadere info volgt nog!

Ontdek meer bij Toms Creek