Vierde Kilo koppelwedstrijd met heerlijk weer!

Wij hebben weer een mooie vierde kilo koppelwedstrijd mogen houden. Ook deze wedstrijd telde 14 enthousiaste koppels die niet konden wachten om aan de waterkant hun kilo’s vis te verzamelen. Na de koffie en de briefing met stek loting is iedereen richting forelvijver 2 vertrokken. Per ronde zouden er 2 plekken worden verschoven, om iedereen een gelijke kans te geven. Zo is iedereen precies rond de vijver geweest.

Vlak na het eerste start schot (waarbij het signaal pistool niet werkte en Jurian maar heel hard ‘Pang!’ riep) werden de eerste vissen al gevangen. Met een muziekje, een goede sfeer en gezonde competitiementaliteit ving iedereen vis!
Er werd zelfs een kanjer door zowel door Tom van Beek als Sjoerd Huizinga tegelijk aan de haak geslagen en binnengehaald.

In de middagpauze was iedereen aan het genieten van het zonnetje of het eten binnen. Er werd ook nog een overheerlijke zelfgemaakte Saoto soep geserveerd ter gelegenheid van de verjaardag van Rudi Karjasemita. Bedankt voor de soep Rudi en Misnem!  

De winnaars waren Ferry Kraaij en Ed Stam met 14,81 kg! De tweede en derde plek scheelde maar 100 gram! Op de tweede plek eindigden Martin den Harder en Sjoerd Hulzinga met 10,50 kg en op de derde plek met 10,40 kg eindigden Rob Hens en Noah van Motman. Gefeliciteerd!

Allen bedankt voor de gezellige wedstrijd! Tot de volgende (laatste) wedstrijd op 9 april in Lelystad.

Ontdek meer bij Toms Creek