Derde Kilo koppelwedstrijd met mooie vangsten!

Vandaag vond de 3e Kilo koppelwedstrijd in Lelystad plaats. Aan deze wedstrijd deden 14 koppels mee. Vanwege dit aantal vond de wedstrijd alleen op forelvijver 1 plaats. Om zo iedereen gelijke kansen te geven.

Na een korte briefing bij de brandende kachel, werd de eerste vis uitgezet. De koppels namen hun positie in en het startschot voor de eerste ronde werd gegeven. Al snel werden de eerste forellen en zalmforellen gevangen. Steven en Brandy kregen het voor elkaar om tegelijkertijd dezelfde vis in de bek te haken. Na elke ronde draaide iedereen door in stekken. Om ervoor te zorgen dat iedereen een keer op de ‘betere’ stekken zou komen te staan.
Na een nieuwe visuitzet volgde de tweede ronde, waar ook al snel weer vis werd gevangen. Ook de mega zalmen lieten zich vandaag goed vangen.
De horeca had de heerlijke home made hamburgers en chicken teriyaki broodjes voorbereid. Na de pauze werd ook in de laatste 4 rondes veel vis gevangen. Een aantal koppels vingen erg goed en streden hard met elkaar. De laatste ronde was daarom ook spannend. De vis werd gewogen en de verschillen in de top 3 scheelde onderling maar het gewicht van 1 forel! Noah van Motman en Rob Hens wisten de eerste plaats te bemachtigen met 14,29 kg, zonder überhaupt een mega te vangen! Steven Karamali en Nick Modder eindigden op de tweede plaats met 13,96 kg, waarvan 2 mega’s. Marvin Abrams en Tom Korf werden derde met 13,59 kg en twee mega’s. In deze wedstrijd 101% gevangen, meer dan de uitgezette vissen. Klasse gedaan! Bedankt voor jullie deelname en gezelligheid, tot de volgende wedstrijd!

Ontdek meer bij Toms Creek