Finale Big Game Koppelwedstrijd!

Het was een spannende dag vandaag! De laatste wedstrijddag en doordat het eindklassement wordt bepaald door de optelling van de punten van alle wedstrijden was alles nog mogelijk!

Vlak na de start stond Maurice al met een kromme hengel.. (het zal eens niet ;-)). In het begin van de wedstrijd werd overal verspreid om de vijver vis gevangen. Na de lekkere lunch leek in de middag leek de vis zich meer aan een kant van de vijver op te houden en werd daar dan ook vooral gevangen.

Fam. Paling heeft ruim 40 minuten staan drillen op een prachtige Transmontanus steur van ruim 160 cm.  Mandy en Brady van Sweetlake Fishing deden voor het eerst mee, en Mandy wist haar  grootste vis te vangen. Een gigantische Transmontanus steur. Hartstikke blij was ze met deze mooie vangst. Ook had ze het halve parcours nodig om deze te landen. De laatste twee rondes waren taai. Maar gelukkig werden nog wel enkele mooie vissen gevangen.

De laatste wedstrijd werd gewonnen door Peter Verbiest en Maurice Cats. Gedeeld tweede werden Denny en Robbie Paling en Bram van der Waal en Ronald Tierman. En daarna waren Tom en Anton Kroeze geëindigd.

Voor het overall klassement waren Dennie en Robbie Paling de winnaars met 34 punten en mochten de mooie wisselbeker en mooie prijs in ontvangst nemen. 2e werden Peter Verbiest en Maurice Cats, gedeeld 3e werden Tom en Anton Kroeze en Cor en Sean Zonneveld. Daarnaast werden nog enkele leueke prijsjes verloot. Iedereen bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

Op verzoek van een groot aantal deelnemers komt er in de zomer een avondwedstrijd op de avonturenvijvers op de zaterdag. Binnenkort volgt hier meer info over!  

Ontdek meer bij Toms Creek