Tweede Big Game Koppelwedstrijd met goede vangsten!

Vandaag vond alweer de tweede wedstrijd van de ‘Big Game koppelwedstrijden’ plaats. Dit keer op de Catfish & Carp Creek.
Er viste 17 koppels mee en deze keer hadden vrijwilligers Gert en Lammert de wedstrijdleiding. Bedankt voor jullie hulp heren👍
Na wat korte wijzigingen aan de stekken begon de briefing en loting. Iedereen kreeg 30 minuten de tijd om de dobbers te peilen en een voerstek aan te maken. Daarna volgde het startschot. In de rondes voor de pauze werd er voornamelijk op de Catfish Creek goed gevangen; mooie steuren en meervallen. Op de Carp Creek werd er wel her en der een steur of karper gevangen. Karpervisser Marvin gaf daarom iedereen nog wat tips over hoe er het beste op de Carp Creek gevist kon worden. Hierna volgde een lekkere lunch bestaande uit huisgemaakte hamburgers en kipsaté met friet. Na de lunch wisselde de vissers van vijver tussen de Carp en Catfish Creek. Maurice kreeg het voor elkaar om 2 topvissen te verspelen; 1 grote karper op de Carp Creek en een grote vis op de Catfish Creek. Na de laatste ronde kon scheidsrechter Lammert niet meer met het knalpistool omgaan en riep hij het einde van de wedstrijd af. Al met al hebben 15 van de 17 koppels vis gevangen. De winnaars zijn Tom Kroeze en Anton Kroeze met 15 punten. Op de tweede plaats Danny Orbons en Leon Bijl met 13 punten en Maurice Cats en Peter Verbiest eindigde op de 3e plaats met 12 punten.
Allen hartelijk bedankt voor de leuke dag en graag tot de laatste wedstrijd op zaterdag 16 april!

Ontdek meer bij Toms Creek