Spannende laatste Big Fish koppelwedstrijd!

Bij deze 3e en laatste Big Fish wedstrijd van het seizoen begonnen 18 vrolijke koppels aan de wedstrijd. Na de briefing door Tom werd er geloot en vertrok een ieder naar zijn gelote stek.
Avonturenvijver 3, 4, 5 en 6 waren decor van de wedstrijd en de cradles, netten en vuurkorven stonden al klaar. Met een grijze, maar wel droge dag in het vooruitzicht wel prettig.
Meteen naar het startschot werden direct de eerste vissen al gevangen. Martina en Johanna (het enigste damesduo) begonnen ook voortvaren met een aantal prachtige steuren en totaal 12 punten in de eerste ronde, terwijl het bij hun buurmannen Maurice en Peter angstvallig stil bleef met maar 3 punten. Ook Denny en Robbie Paling begonnen voortvarend met maar liefst 17 punten in de eerste ronde. Bij de meeste bleef het de tweede ronde wat rustiger, behalve bij Michael Hagenbeek en Frank van Gemert die 12 wedstrijdpunten vingen.
Omdat er met 18 stekken toch niet iedereen elke keer op een andere vijver kwam werd dat door Tom nog aangepast door nog 2 nummers toe te voegen. Zo viste een ieder elke ronde toch op een andere vijver en werd er niet 1 overgeslagen of 2x op een vijver gevist.
Na de pauze vingen Camilo en Jari maar liefst 11 wedstrijdpunten bij elkaar. De 4e en laatste ronde vingen Raymond van Tol en Michael nog 13 wedstrijdpunten bij elkaar door maar liefst 2 meervallen te vangen. Maurice en Peter stonden aan het begin van de 4e ronde nog maar op 11 punten, maar in de laatste ronde wisten ze nog maar liefst 20 wedstrijdpunten erbij te vangen door o.a. 3 steuren boven de 1.20 overigens allemaal door Maurice gevangen 😉 Ook werd er nog een snoekbaars gevangen, zo eindigde weer een leuke en gezellige visdag met mooie vangsten.

Deze wedstrijd werd daarom ook gewonnen door Peter en Maurice met 31 punten en een gedeelde 2e plaats voor Raymond van Tol en Michael met 25 punten en Denny en Robbie Paling met ook 25 punten. 4e werden Martine en Johanna met 22 punten en daarna een gedeelde 5e plaats voor Michael Hagenbeek en Frank van Gemert met 16 punten en Jork Smoor en Rogier Ippel met eveneens 16 punten.
Voor het overall klassement wonnen Maurice en Peter nipt met 82 punten en konden een volledige dag Monster Creek vissen inclusief alles in ontvangst nemen, 2e met 80 punten werden Raymond van Tol en Michael en wonnen een halve dag Monster Creek vissen inclusief alles en 3e werden Robin Penning en Jeroen Beck met 57 punten en wonnen een dagdeel vissen op de Big Game vijver inclusief toebehoren. De laatste 2 prijzen werden verloot en zo wonnen o.a. Corne en Marieke die laatste werden met maar 2 wedstrijdpunten en gingen er toch nog met een mooie prijs vandoor!
De volgende wedstrijdreeks bestaat uit 3 wedstrijden, 1e wedstrijd Big Game, 2e wedstrijd combi Carp Creek en Catfish Creek en 3e wedstrijd Big Game. Jullie kunnen je nog online opgeven hiervoor!

Ontdek meer bij Toms Creek